Local News

Norway

Norway's Latest Top 10 News

Post Image

Annonsørinnhold: XPENG – En ukjent perle

Har du ikke hørt om XPENG? Fullt forståelig, for merket er nytt i Norge. Men selv om du har fått med deg at denne høyteknologiske elbilen nå er på plass hos norske forhandlere, har du gått glipp av det mest vesentlige dersom du ikke har prøvd den.

Post Image

Tungbilkontroll på E18 i Lier - syv gebyr gitt for dårlig dekk

LIER: Mandag kveld avholdt Politiet tungbilkontroll på E18 i Lier, sammen med Statens veivesen. Sør-Øst politidistrikt at følgende gebyr ble ilagt: en for overlast, syv for dekk, en for kjetting, en for dokument og fire for tekniske mangler.

Post Image

(+) Sjukefråværet i Kinn er framleis for høgt. Men Sunnarvik ser ein positiv trend

Tysdag er det møte i administrasjonsutvalet i Kinn kommune. Der blir sjukefråværet for 2021 presentert, og det går feil veg.

Post Image

Minst åtte omkom utenfor fotballarena under Afrikamesterskapet

Minst åtte personer døde da det oppsto kaos utenfor arenaen der Kamerun og Komorene møttes til åttendedelsfinalen i Afrikamesterskapet i fotball mandag.

Post Image

Tromsø kommune har brukt millioner på ny fiskerikai, men Oldervik Fiskeindustri bestemmer hvem som får bruke den | Fiskeribladet

Tromsø kommune fikk statlig støtte til å bygge kaia, som skulle være for alle. Likevel fikk Oldervik Fiskeindustri eksklusiv bruksrett.

Post Image

(+) Nå er det slutt på slaraffenlivet for Erling på Ben's Kafé: - Torsdag åpner vi dørene igjen. Da blir det komlemiddag

– Jeg er ikke vant til å ligge lenge om morgenen, eller sitte i godstolen for lenge av gangen. Jeg har lagt på meg noen kilo av dette slaraffenlivet, smiler Erling Grøssfjell.

Post Image

Alpinsenteret fikk strømregning på 1,5 millioner kroner: - På sikt går dette ikke

Da strømregningene strømmet inn for desember, fikk ledelsen ved Hovden Alpinsenter nesten sjokk. Den var tre ganger så høy som normalt. Slike strømpriser betyr være eller ikke være for alpinsentrene i Sør-Norge, mener konserndirektør Ann-Torill Briksdal i...

Post Image

Hva vil du ha? Applaus?

Noen virker veldig bekymra for ytringsfriheten. Eller. Sin egen ytringsfrihet.

Post Image

Michelle (34) er kommet for å bli: – Å spise niste på Sukkertoppen og se isbjørnen gjennom kikkerten var helt unikt

Det var kjærlighet ved første besøk da Michelle Le Gal Hermandsen besøkte Svalbard i fjor vår.

Post Image

(+) Skredet