Local News

Denmark

Denmark's Latest Top 10 News

Post Image

Frontalt sammenstød: Bil og fører blev mere end almindeligt interessant

Der var usædvanligt mange forseelser i spil, da Nordjyllands Politi søndag aften rykkede ud til et frontalt sammenstød på Dalumvej i Suldrup.

Post Image

Flugsteuer-Vorschlag: Bis zu 700 Kronen für Langstreckenflug

Ein Vorschlag der Sozialistischen Volkspartei sieht eine Steuer von 100 Kronen für Kurzstreckenflüge innerhalb Dänemarks und 700 Kronen für Auslandsflüge vor.

Post Image

En vision til 400 millioner: Værftshallerne skal renoveres og vækkes til live som 'kulturhavnens kreative baghave'

Helsingør Kommune har afsat 91 millioner kroner til den basale renovering af Værftshallerne, men der er brug for over 300 millioner kroner i støtte fra fonde, hvis kommunens storstilede vision for Værftshallerne skal realiseres.

Post Image

Fotografi og virkelighed

Fotojournalistik. Debatterne om manipulation, troværdighed og diversitet kører for fuld skrue lige nu. Igen.

Post Image

Debat: Aarhus' oplandsbyer bliver glemt bag rådhusets tykke mure

Post Image

HK Handel MidtVest skal have ny formand

Susanne Sommerlund har valgt at fratræde posten som formand for HK Handel MidtVest. Det betyder, at de handels-ansatte midt- og vestjyder skal have ny formand. Susanne har været formand for HK Handel MidtVest siden marts 2015, hvor hun på generalforsamlingen blev valgt i stedet for den daværende formand Bent W. Mortensen. Baggrunden for fratrædelsen er, at Susanne Sommerlund, der er 52 år, vil afsøge nye muligheder for sit fremtidige arbejdsliv.

Post Image

Nedgang på bundlinjen: Fald i indtjeningen hos Hedensted-selskabet P. Hornung Holding ApS

Hedensted-selskabet P. Hornung Holding ApS har oplevet en relativ stor nedgang i indtjeningen i det seneste år. Det fremgår af den dugfriske årsrapport for 2020/21, som virksomheden for nylig har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end halveret fra 1,4..

Post Image

JP mener: De offentlige myndigheder må tage ansvar i PFOS-sagen

Selv om det er træls at rydde op efter andre, er det svært at holde tidligere generationer til ansvar for PFOS-skandalen.

Post Image

Nyt analyseværktøj kan forudse, hvilke patienter der bliver hårdt ramt af corona: »Denne viden har potentialet til at redde liv«

Læs mere her.

Post Image

Kandis gav 54. Megafest

Fredag aften blev der holdt Megafest i Holeby Hallen, hvor 412 udviklingshæmmede festede igennem til Kandis.